COLABORADOR

CCS Ingenieria

SISTEMES D'INFORMACIÓ
vs
TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ

La deducció final que en podem treure dels dos apartats anteriors és que encara que sembla a priori que les Tecnologies de la Informació haurien de substituir als Sistemes d'informació, això és del tot incorrecte. Deduïm que ambdos conceptes es complementen, i no sols això, sinó que Tecnologies de la Informació no són res més que una bona eina per optimitzar els Sistemes d'informació.

ryb Mondrian

Dit això, KONFUXI TECNOLOGIES, després de força experiència amb el tema, el que pretén és dedicar-se , en un primer moment del projecte d'optimització de la Gestió de la Informació, a estudiar el Sistema d'informació amb el que està treballant el client sense ànims preconcebuts de canviar-los, sinó només d'optimitzar-los.

Això no vol dir que no s'hagin de modificar aspectes del Sistema d'informació actual del client per diversos motius:

• Diverses variacions de codificació, ordenació i d'altres aspectes que la migració de la informació a sistemes digitals exigirà.

• Reconversió, per part del client, de diversos aspectes dels seus Sistemes d'informació que històricament se sabia que calia millorar i que el canvis proposat s en el projecte animen al propi client a modificar aquells aspectes millorables ja coneguts, incorporant idees innovadores

• Les pròpies propostes, tant del client com de KONFUXI TECNOLOGIES, que aniran sorgin. Incorporant idees innovadores reutilitzant experiències alienes a l'empresa ja conegudes, etc.

• I malauradament, l'experiència de digitalitzar dades ens porta a predir una gran feina de correcció, normalització i estandardització de les citades dades.

A KONFUXI TECNOLOGIES ens comprometem a implicar-nos i integrar-nos amb el client i la seva situació per aconseguir tots els objectius fixats al fer el Disseny del Projecte.Copyright © 2012, Konfuxi Tecnologies - Quim Cabeza
Crèdits · Avís legal · Política de privadesa